Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar i musiken

Att leka med ett ömtålig, sargat hjärta är den grymmaste av akter.
Men det är allt jag gör med mitt.
I mörkrets desperata timmar försäkrar jag det, lovar det, ljuger för det.
I en existens där verkligheten är skör, där själva varat rämnar och hotas av upptäckt tvingar jag det.
Med blodiga naglar håller jag i det.
Med skakig röst befaller jag, bönar jag det.
Ett slag till
En magisk resa till
Ett ljuvligt skrik till gudarna att det finns kvar. Trots allt. På grund av allt.
I väntan på allt




Fri vers av D.Wilhelmsson
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-01 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D.Wilhelmsson
D.Wilhelmsson