Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väl gömd

Ibland möter man någon som besegrar verkligheten.
Där håret inte är hår, det är en gloria
Där ögonen inte är ögon, det är en vägvisare till det vi inte kan se.
Där munnen inte är en mun, den är ett löfte om det du alltid velat höra
Där själen inte är en själ, utan så mycket mer. En skönhet bortom beskrivning.

Och när du möter sådan själ vet du det. För i dig själv vaknar en sovande magi som kan läka en hel värld.




Fri vers av D.Wilhelmsson
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-21 13:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text!
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

D.Wilhelmsson
D.Wilhelmsson