Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där Gudarna en gång arbetade

Jag önskar mest av allt att inte ångra gårdagen och frukta morgondagen. Vill ta livet om strupen och säga: det är bara jag. Jag som inte kan vinna. Som stått bredvid storheter och sett världens under. Som spelat spel jag aldrig kunde vinna och älskat det som inte kan nås. Jag som stått under stjärnorna och bönat. Legat med ansiktet mot marken och skrikit. Jag som alltid velat väl. Som förväxlar kärlek och vänlighet. Som läser historier i tomma blad. Jag som önskar mig allt men begär inget. Som har vandrat stigar som skrämt iväg allt ljus. Som förlorat mig i brinnande galaxer och vansinnigt sprungit in i dolda väggar.

Det är bara jag.
Ge mig en chans.
Bara
En
Chans




Prosa av D.Wilhelmsson
Läst 134 gånger
Publicerad 2020-04-09 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D.Wilhelmsson
D.Wilhelmsson