Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska, älska inte.

har gått och förälskat mig
inte meningen men skit i de
problemen de tar vi sen
njut av kemiska förändringen
du är giftig har stuckit mig
fast jag inte borde förgiftat mig
mållös men målmedveten
skulle ju inte jag vet de
giftet har spridit sig jag är sjuk
snart i hela kroppen ingen väg ut
vill bara vara med dig ta på dig
o när vi skils åt tänker jag på dig
behöver ett motgift de är trist
som kan släcka elden
de brinner så mycket
var en vecka sen vi sågs sist
ändå är det fortfarande varmt
hjärtat glöder gör ont de är sant
sen ses vi igen övertänt förnuftet glömt
tar tid att bli fri från giftet
om de ens går tror att jag drömt
men de är på riktigt
ändå är det bara en metafor
för kärlek är underbart
tacka ta emot vad vi får
se de som en gåva
måste bli förgiftad för att våga
sluta tänka så mycket låta
elden brinna giftet flöda
njut,
imorgon kanske vi är döda




Fri vers av J.Larsson
Läst 147 gånger
Publicerad 2015-06-23 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson