Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm-Haiku


Toner som skimrar
Drömmen vill ej dö - viskar,
allt kan förändras




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-04-18 11:41



Bookmark and Share


  Markattan
Jag tycker om denna din haiku, den känns rofylld och hoppfull.
2006-04-23

  rebecca d
ja, det tror jag med....
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet