Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


330.Påträngande vision...

...skarp och klar
sänkte sin våta skugga

EN_KUTTRANDE_NYCK
I_TUNN_KLÄNNING

förlorade öm givmildhet
lukt och sinne fylldes
med förstenad sorg




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-25 19:23



Bookmark and Share


  petter rost
Din poesi får mej ofta att släppa taget – om mej själv, min vardag, min verklighet. Och gå in i dina bilder, ibland skrikande, ibland smekande, möta
"EN_KUTTRANDE_NYCK
I_TUNN_KLÄNNING"...
Djupt där nere en bumling av "förstenad sorg". Nya världar öppnas... var är jag?
2015-06-26

  Ronny Berk
läser,tänker och tycker om !
2015-06-25

  aol
Starkt
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP