Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutal upplösning...

Vad tyckte du om svampstuvningen Kal...
Hörs Ada fråga från våningens matsal...
Men han svarar ju ej...
Då sa Ada: - Hör du mej...
Receptet fanns i "Deckarnas journal"...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-25 20:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes den vet var den tog!
2015-06-26

    Dan Myrbeck
Haha - så bra,
den vill nog
Corren ha!
2015-06-26

    ej medlem längre
Klart klurigt..mycket mordiskt! :)
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt