Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


331.Intetsägande tystnaden...

...i dina ögon

ISOLERADE DIG

och min
infantila_kärlek
trippade_ut_mig_i_våran_skog.

Den var kallhudad och
alldeles uppslukad
av dina böjliga hemligheter,
skogsstigar förvirrade våra
förflutna spår och
minnets hast insvepte sig i duggregn

ONDSKEFULL_SVART_FLÄCK
BET_MIG ...och...

älskog förlorade sin ljuvlighet!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-26 08:25



Bookmark and Share


  petter rost
En drömlik rörelse från skog till skog – en skog med förvirrande stigar till en älskog av förlorat sinnligt skimmer. Tystnaden rör sej nedåt, tappar minnena i duggregnet ... Din säregna vackra poesi är omöjlig att frigöra sej ifrån, den slukar.
2015-06-30

  Ronny Berk
den intetsägande tystnaden väl bevandrad, ja !
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP