Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Valet är ditt


Döma eller berömma

Det är så lätt

att människor döma

Tänk därför;

Det är lika lätt

att människor berömma




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-26 14:32



Bookmark and Share


  DominiQueen
Vad fin! Åh denna skulle Elaine tycka mycket om. Hon driver en sida på bl.a Facebook som heter Beröm där jag hjälper till som adm.
Beröm från hjärtat är verkligen Win-Win - alla blir glada och uppmuntrade av det. Bra!!!

2015-07-10

  Maria Sundelin VIP
Klokt råd
2015-07-01

    Sefarge VIP
Den som dömer
blir dömd!
Den som berömmer
blir berömd.
(Om det kommer från hjärtat
och inte är falskt)
Vist skriftat!!
2015-06-30

  Magica VIP
Nja, det beror på om personen i fråga är värd att berömma, ty en person som är elak gång på gång känns som ett övergrepp mot sig själv om man berömmer.
2015-06-27

    Elisabeth Nilsson VIP
En sanning att leva efter! Bra och tänkvärd text av dig, min vän!
2015-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP