Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en bit från...


och knotten dansar med ängladansen

dom har börjat
samla in ensilagebollarna
eller de vegetariska julskinkorna
som dom även kallas

sommarkvällen lever
det dova surret av knott
det luktar gräs
pors, och erotik

jag drömmer
såg en skylt
om logdans
drömdans

något i sommarnatten
att cirkla i älvdansen
att gå upp i det
eviga

och så ringer
väckarklockan




Fri vers av tom boreland
Läst 399 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-26 21:37

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat om det som kan hända i sommarnatten!
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland