Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Typbesiktning


"Inte den typen" sa de och jag tänkte plötsligt att jag är inte någon typ alls
är någon det?
för övrigt

jag är otypiskt atypiskt typiskt mig själv som jag är
som jag blev
kröp upp ur jorden för att snart återvända
men jag har stark benstomme
och ingen annan är min typ

och jag är buren av en enda stark drift
att innan jag kryper ner igen tyda en enda bokstav och tolka en skärva av Gåtan
- typ





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-26 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger