Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

332.Blomningstid faller

_jag_är_under

klämd av hypersensibelt
hudlöst tillstånd
vänder mig bort
från
sommarens ,smäktande blick...

JAG_DELAR_INTE_BLOMNINGS_DOFT_ÅTRÅ!

Den är så främmande,oförståndig
rinner ut på mitt ansikte med blåblod...
jag dör sakta med själlös,försörnings pipa
jag sväljer bort den...

TYSTNADENS_ANDE_ÄR_MITT_VITTNE.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-27 10:18



Bookmark and Share


  petter rost
Igen! Din hudlösa poesi som

"vänder /dig/
från
sommarens, smäktande blick...",

utan blomningens doft av åtrå, så främmande, oförståndig... får mig att dö sakta, kan inte svälja bort den, inför denna smärtsamma skönhet...

2015-06-28

  aol
Tänkvärd stark skrift,
2015-06-27

  Mats Edin VIP
Årstider lider
2015-06-27

  Ronny Berk
blommors doft i tystnad är livs njutning; så vackert i tanke och som poesi !
2015-06-27

  Ronny Berk
blommors doft i tystnad är livs njutning; så vackert i tanke och som poesi !
2015-06-27

    ej medlem längre
Tänkvärd!
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP