Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

URSINNETS DJUPA VEMOD OCH EN SINANDE RÖD STORM


hon skriker och gråter och blöder

hennes krafter avtar
i takt med ursinnets djupa vemod

de peeling- och spaprodukter
som hon köpte på Åhlens
hjälpte inte

en sinande röd storm
som länge väntat vid horisonten
hittade äntligen hem




Fri vers av Daybreaker
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-04-18 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker