Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordkonstnär(poet)

Jag är en skugga
ett eko
ordkonstnär

varma känslor
kalla hjärtslag
ord ihop tryckta på ett papper

tanke tornado
stilla havet
bron till drömmar

Jag fascinerar
skrämmer
sorterar berg av tankar

jag brinner
jag känner
målar allt i ord

                   




Fri vers av Nafisa
Läst 612 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-06-29 12:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert målat i ord!
2015-07-23

  Lars Hedlin
Väl framfört :)
2015-06-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Så bra du beskiver elden som brinner för ordens tillkomst.
2015-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-06-29

  louisegirl
Så fint
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa