Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Askmoln

Jag försvinner, bleknar bort
konturer suddas ut, tunnas ut
och jag bara är
Är i en verklighet jag inte vill ska vara sann
En verklighet som inte ska finnas
men som jag har skapat

Orättvisa som slår hårt ibland
”Allt har sin mening”
Ja det kanske är så men nu accepterar jag inte min
?Försvinner, suddas ut och försvinner
Bort i en dimma och ett askmoln
Askmolnet av min förintade själ
Och jag försvinner, tynar bort




Fri vers (Fri form) av AmandaCL
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-29 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AmandaCL
AmandaCL