Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan som inte finns

Dunkande hjärta, dunkande huvud
Texter jag ej förstår, ansikten som ej minns
Livet passerar i revy, försöker hinna med
Kraften är slut och du är borta
?En sång på TV, en sång på radion
förstår ej orden
Försvinner längre och längre bort
Kanter suddas ut, jag suddas ut med ett suddgummi
Armarna blir längre och jag ser ej mer

Känslan som inte går att beskriva
Inga ord förklarar
”Jag är stark!!”?Vill skrika att jag är svag, orden vägrar komma

In i en bubbla, försvinnande lätt
exploderar jag
Jag vrider mig i en inre smärta
Tvinnar hår runt fingret för att förstå
Tankarna försvinner jag förintas




Fri vers av AmandaCL
Läst 474 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-29 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AmandaCL
AmandaCL