Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå längtan


Se mig,
ge mig dina ögon,
smek mig med din blick,
ge mig ett ögonblick,
av dig






Fri vers av Åke Hansson
Läst 151 gånger
Publicerad 2015-06-29 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson