Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vishetens plåga




En blind kan se det,
en döv kan höra det,
dags att stänga igen den sista boken





Fri vers av Åke Hansson
Läst 238 gånger
Publicerad 2018-12-30 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson