Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna tilliten till en annan, mer än till sig själv




Det är mysteriet,
att upptäcka,
att hitta något genuint,
att uppleva det äkta





Fri vers av Åke Hansson
Läst 235 gånger
Publicerad 2019-01-23 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson