Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vansklighetens ljus




Så van med att allt går fel,
att jag inte vet vad man ska göra,
om något blir rätt

Så van att vara ensam,
att jag snart inte förstår,
hur man ska vara med andra





Fri vers av Åke Hansson
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-02-13 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson