Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han skrattade muntert




Jag ljuger aldrig,
men ingen tror på mig,
för lögnen är norm,
alla bedömer dig efter alla andra,
skrattar högt,
åt verkligheten som är ett skämt






Fri vers av Åke Hansson
Läst 201 gånger
Publicerad 2019-02-03 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson