Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdrömma






Du lärde mig drömma,
om allt det jag aldrig får

Varför lärde du mig inte att glömma,
allt det jag inte får

Nu kan jag inte längre gömma,
det jag inte får

Men det är svårt att någon döma,
jag inte får











Fri vers av Åke Hansson
Läst 218 gånger
Publicerad 2018-10-12 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson