Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockarna har stannat




Människa är en besynnerlig varelse,
gör allt för att tiden att gå,
samtidigt som den gör allt för att tiden ska stå still






Fri vers av Åke Hansson
Läst 231 gånger
Publicerad 2019-01-07 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson