Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stölden är min


Den som är satt i skuld,
är aldrig fri,
jag vill inte bära din skuld

Den som tror sig stå i skuld,
kommer aldrig bli fri,
därför tror jag inte

Den som bär andras skuld,
vill aldrig bli fri,
jag andas frihet






Fri vers av Åke Hansson
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-29 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson