Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig natt

det finns så mycket dag i mitt liv
att det aldrig blir natt
ens när jag sover
för även i drömmen
är det mitt på dagen




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-30 09:24



Bookmark and Share


  Trädskugga
För mig är det alltid natt, dagdrömmer när det är ljust, vi människor är så olika, bra!
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande