Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarpsalm

I dina skuggor framträder solpustarna

som glittrande mikrober

över min panna

 

det jag förut drömt

faller isär

som flagor över nattens lugn

 

i hjärtat

andas himlen,

min hud

flätad runt ditt leende

 

böjlig

som klipphällens vågskvall

tills

skummet

bländar

och sommaren är fylld

vid dina läppar

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-30 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter