Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fri (ifrån dig)



jag sorterar ut, strukturerar om
hela mitt liv och välkända mönster
på jakt efter nytt, någon slags trygghet

som redan blivit funnen

jag ska ut på äventyr igen, aldrig
kan jag vara still för en sekund
du höll fast mig för hårt

och jag slet mig loss

jag slungar mig in i en okänd dans
som på sitt eget vis redan är igenkänd
för vi vet mycket väl vilka vi är, vi två

för det har alltid varit du, och jag

jag firar med alkohol i mitt blod, för
nu har jag kommit till vad jag väntat på
det efterlängtade slutet

av vad som infekterar mig med kaos

jag inspekterar blåmärken, stressmärken
äntligen har imorgon blivit idag och du
är nu borta, långt borta ifrån mig

hemskt, sant men fint

jag känner precis som jag föreställde mig
och (o)lyckligtvis ångrar jag inte ett enda
steg som ledde mig, oss, till det här

för nu är resultatet viktigare

än processen som fått mig gå av på mitten
jag har varit orkelös och varje gång du var
i min närhet ryggade jag tillbaka, du skrev
mig ett brev som aldrig någonsin kommer
få ett svar

och jag njuter, av att inte vara din
mer

aldrig kan man äga mig
fri själ kommer alltid förbli fri
fängsla mig, om du tror att du kan

men jag kommer alltid slåss och idag
vann jag, med prakt och stolthet
överlägset

jag är en älva
jag är jag

jag är fri
(ifrån dig)




Fri vers (Fri form) av fröken ingenting
Läst 462 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-30 21:22



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Jag älskar dig.
Och du är värd så himla mycket mer

du är värd

det här
som finns inom räckhåll
nu.

2015-07-03

  Ericafika
Vad fint du väver orden.
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting