Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot min hud

 

Den ensamheten
du lämnar efter dig
klibbar mot min hud

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-04-20 15:41



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
Saknaden är en stark känsla precis som denna lill kortis.
2006-04-22

  noname_realmind
En stark kortis.
Skickligt.
2006-04-21

  Dilsewat
mycket närgånget :)
2006-04-21

    ej medlem längre
köttigt bra....*ryser*...
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H