Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bally


Scared stiff

Six tales of terror

Multiball

Extra ball

Jackpot

Tilt

Slutsiffra

Knack

Flipper är ett ganska så rogivande spel

vill jag påstå

Kul...

Ken Cassel
1/7-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-01 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel