Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In your arms


you sweept me
of my feet

I cant stand
again


unless you hold me
tight in your arms

and whispers
that you never
leave me




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-02 06:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärlekens betydelse!
2015-07-03

    Dan Myrbeck
Bra att även skriva på
andra språk.
2015-07-02

    ej medlem längre
Som en kärleksballad...underbar!
2015-07-02

  Lars Hedlin
Ohh helt underbar..Känner värmen och närheten starkt! kram <3
2015-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell