Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande och stark.

I detta vackra nu
finns du med mig
det är vi med världen

jag älskar dig så

jag ser din kärlek
jag ser din längtan
du är så vacker

all smärta vi burit tillsammans
all glädje vi alltid vill känna

att få bråka utan skuld
för att sedan le åt saken

gör oss till de människor
vi försöker att vara

alla som du förstått
all omtanke och tid
när andra gett upp

du är levande
och stark
sluta aldrig vara dig själv!

det är detta jag tänker på
i allt detta vackra nu

















Fri vers (Fri form) av wonder
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-02 10:22



Bookmark and Share


  mare VIP
Vackert!
2015-07-02
  > Nästa text
< Föregående

wonder
wonder