Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet och dess magiska inslag

Magi i sikte väntar
trolleri förvillar
Infantila drömmerier simmar
Herrelösa kalsonger utmanar
Änglalik tankar
Blonda hårstrån svamlar
Medelålders män flörtar
Blåa ögon
Fylliga läppar
Smuttar på vinet
På kärleken
På passionen
Vad hon längtar
Snygga
Sexiga
Muskulösa armar
Över fotomodellernas sexiga kroppar
Hon känner av atmosfärens magi
Men...
Över sina omöjliga önskningar
Hon snubblar!




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 368 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-03 06:49



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tänkvärt, ja !
2015-07-09

  Per "Läsaren" Sörqvist
Gillar!
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan