Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarpuls


luften mustig
av sommarheta kroppar

nyponrosor
och havskyssar


fågelsång
och skratt

samsas ljuvt
i vinden

då sommarpulsen
bultar innerligt







( ©Teresia Ridell )




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 300 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-07-03 07:17



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig dikt till sommaren
2015-07-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar sommardikt med fin bild därtill.
2015-07-03

    Dan Myrbeck
Fint fångat. Vi hade 67 grader i Linköping.



Scandics soppa var så varm.
2015-07-03

  Lars Hedlin
Texten har både liv och härlig puls <3 kram
2015-07-03

    ej medlem längre
Ljuvliga ord.
2015-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2015-07-03

  KYREUS of Sweden
Härligt, härligt!
2015-07-03

    ej medlem längre
Fint!
2015-07-03

  Rise Little One
Underbar text att njuta av i sommar <3
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell