Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor



Och bojorna kring halsen
ett minne blott
Färgen på dina kinder är åter
ungdomens lättja vilar i din blick

Dina lungor är äntligen fria

du ler över hur lätt benen bär dig
dina händer darrar inte mer

Väntade Morfar på dig?
Med whisky i handen
och med under bältet one-liners


Ett tomrum svider, det är tunga tårar som faller
Men dina vida vingar som famnar om dagen, skänker värme och lugn
till oss som sörjer

Du lider inte längre



Jag älskar dig Mormor, nu och för alltid








Fri vers av Baystream
Läst 301 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-07-03 08:50



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
Otroligt sorgfint och vackert.
2015-08-12

  Chawa VIP
Så fina eviga kärleksord mitt i sorgen och tomrummet... Varmt berörande...
2015-07-07

  ULJO
Härlig betraktelse detta
2015-07-03

  Blomma-Stjärna VIP
jag rörs till tårar - tror på att kärlek håller och når fram nu och för alltid!
2015-07-03

  WyS VIP
Fin betraktelse över älskad mormor!
2015-07-03

  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2015-07-03

    ej medlem längre
Söt! och väldigt fin.
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream