Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
följer mina egna fotspår


Sacred Rebel

Kärleken är som solens
varma strålar och vindens
sammetsmjuka smekningar
på min kropp och själ.

Den värmer och kyler ner
samtidigt och blir som en
kärleksdans över hela mig.

Inget jag behöver kämpa
för att få....
Den kommer till mig utan
motstånd.

Jag tar emot och blir den
jag är inför skapelsen...

Mig själv

Kommer aldrig kompromissa
bort kärleken från hjärtat




Fri vers av WyS VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-03 18:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra skriftat!
2015-07-05

    ej medlem längre
Styrka i den här.
2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP