Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt krav


När jag dör


När jag dör.

Så vill jag att ni spelar.

Yngwie Malmsteens,
”I am a Viking”.

Från Rising Force tiden.

Och efterföljande Overture 1383.

Alla får tycka vad de vill.

När jag ligger där likstel.

Men ni kommer att förstå när ni hör.

Det är så här jag vill gå bort!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-03 21:30



Bookmark and Share


    Jenny C
Härligt! Man kan lika gärna lämna med klass för sorgligt blir det oavsett.
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP