Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörka moln har bildats utan någon anledning och mitt citat lider så här:


Det mörka rummet

Jag vill göra allt men mina händer är bundna,
Gränser är satta, mina förväntningar ligger fasta i min lilla gömma,
Förutbestämda gränser som gäller och mitt hjärta skriker och gnäller,
Ber om nåd för det som försiggår




Fri vers (Modernistisk dikt) av ali2015
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-04 00:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känslor av sorg och frustration läser jag i denna fina text!
2015-08-24

  Lars Hedlin
berör inom!
2015-07-06

  Eva Langrath VIP
Väl formulart tänker på känslan som infinner sig när någon annan gör ett val där ens eget liv förändras även om man inte vill
2015-07-06

  Gunnel Eriksson VIP
Fint formulerat för något som inte
är som det ska vara. Som läsare hoppas jag på en utveckling av
skrivarjagets situation.
2015-07-04

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

ali2015
ali2015