Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag försöker beskriva en förändring som har ägt rum i smyg och tänkte dela mina tankar mer er. Vad säger ni om det, jag förutsätter att ni har säkert varit om det?


Vilsen

Något/någon i smyg har kulminerat,
med sin styrka har den ristat in något nytt,
när jag såg omkring mig såg jag en,
närma sig mot mig i rusande fart,
dock på en viss avstånd kunde jag bedöma,
en okänd hade kastat in något som om det vore dynamit,
jag försökte ta reda på en förändring som hade skett,
efter en del ansträngning fann Ali detta i ödets skelett.




Fri vers (Modernistisk dikt) av ali2015
Läst 390 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-27 18:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En spännande text.
2016-12-30

  Gunnel Eriksson VIP
Känslan av förändring bra beskriven.
2016-12-29

  Lindha W Gustavsson
Djup analys av något tragiskt.
2016-12-28

    ej medlem längre
Tänkvärda ord om någon sorglig situation!
2016-12-27
  > Nästa text
< Föregående

ali2015
ali2015