Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskar er Gott Nytt År


Gott Nytt År

Det är dags att slå igen boken för
tjugosjutton,
det har hänt mycket, fy
sjutton!
Därför att både glädjen och sorgen har varit enormt,
under perioden har många bekantskaper stiftats,
när jag går förbi vägarna så märker jag att tiden har skiftats,
men numera bekräftar  intuitionen vad som var pudelns kärna,
jag tackar hjärtligen individer som har stått på tårna,
skärvor från då har visat sin onda
sida,
medan några har varit
framgångsrika,
jag har även känt vindarna
hårda,
men som nu bekräftar att  kommande dagar ska vara sunda,
och därför välkomnar jag, Ali, glatt tjugoårton då ett nytt kapitel ska skrivas.




Bunden vers (Rim) av ali2015
Läst 457 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-31 23:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gott Nytt År till dig också!
2018-01-02

  Karina"Kia"
Gott Nytt År!
2018-01-01

    ej medlem längre
Gott Nytt År - hoppas 2018 blir ditt bästa år!
2018-01-01

  Öknens Ros VIP
Gott Nytt År!

Lev väl!
2018-01-01

  Eva Langrath VIP
Gott Nytt År till díg
2018-01-01

  Poeten Salvador VIP
Nytt kapitel låter bra, börja med att vila
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

ali2015
ali2015