Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var idag jag såg dagensljus och här nedan finner du en dikt som sammanfattar mina tjugoåtta år den 28:e i år. Den lyder så här


Äntligen tjugoåtta

Det är dags att sammanställa tjugoåtta år
i boken,
Äntligen!
Jag har lyckats att pussla färdigt på den vita
duken,
därefter fattades ett beslut som omfattade
framtiden,
samt valet som hade gjorts
då,
detta bekräftade att du snart ska
återfå dina ägodelar,
mot all förmodan var jag tvungen att göra små
justeringar,
trots svåra förhållanden jag lyckades att stifta nya bekantskaper,
och vilka gav mig fina utdelningar samt att jag fick nya
synvinklar,
jag tackar min Herre för en kärleksfull
mor,
och dessutom oerhört fina
gåvor,
det var idag jag landade fint i deras
famn,
dessa har lärt mig att ro båten till
hamn,
och inte dra alla över en
kam,
och även betonat att tålamodet leder till glädjen över tröskeln minsann,
ömsesidig förståelse något som tillämpas för effektiva samspelen,
men idag spelar tranorna de härliga
munspelen,
och samtidigt regnar vackra rosor från
himlen,
såväl som levnadsåren du har blivit tilldelad är som
vimmel,
ödet gratulerar högt och med jublande röst säger Ali, grattis på födelsedagen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av ali2015
Läst 539 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-28 07:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En jättefin och varm dikt av dig!
Hoppas du får en underbar födelsedag! Grattis!
2018-02-28

  Öknens Ros VIP
Grattis på födelsedagen Ali! :)
2018-02-28

    ej medlem längre
Grattis på födelsedagen Ali!
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

ali2015
ali2015