Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fram till idag jag har levt tjugosju åren, Hoppas på att möta framgången, trots det så har jag svårt att glömma bortgången.


Äntligen tjugosju!

Natten var stjärnklar,
jag njöt av glädjen,
när mamma tog mig i
famn,
samtidigt som änglarna
välsignade oss
vilket gjorde tomrummet
i hjärtat ljusare.
Det var denna dag jag
såg dagens ljus,
jag tackar min Herre, att han gav mig
chansen,
att få träffa min beskyddare,
vilkens frö av kärlek gjorde att
det blomstrade.
Min Herre gav henne den skicklighet
som utvecklade mig,
och det i sin tur gjorde att
jag dyrkade henne.
Du gjorde verklighetsuppfattningen
klarare.
Jag hoppas min Herre tar emot
min åkallan i år.
Med glädjen ödet grattar och talar
Ali må du leva hundra år,




Fri vers (Modernistisk dikt) av ali2015
Läst 477 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-28 18:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra och fin dikt!
2017-03-12

    Lena Söderkvist VIP
Kärlek och tacksamhet i varje rad. Jättefint, det visar på en ödmjukhet som alla borde ha. En på många sätt fin dikt. Grattis dubbelt upp alltså!
2017-03-05

    ej medlem längre
Så vacker din dikt är.
Grattis på födelsedagen.
2017-02-28

    ej medlem längre
Väldigt fin dikt
Grattis på födelsedagen
En mor är roten till allt liv
2017-02-28

  Öknens Ros VIP
En mamma som är älskad!

Grattis på födelsedagen!
Må himlens stjärnor lysa över din dag!
2017-02-28

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till livet och din mamma!
Grattis på födelsedagen!
2017-02-28

    ej medlem längre
Mycket fint diktat!
Grattis på födelsedagen!
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

ali2015
ali2015