Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är självklart att en kvinna har olika roller i sitt liv framför allt att vara mamma är den svåra och anses vara världens bästa kärt gåva som är given av vår Herre och det dikten handlar om, den lyder så här:


Morsdag

Syftet med vissa ord är svårt att
beskriva,
förklaringar av dessa inte kan rymmas
på en skiva,
ett ord som nämns överallt i världen
oavsett kulturer eller
klaner,
men den rollen jag ska belysa har många
talanger,
hennes böner gör att Gud vänder på
kommande planer,
hon är ömtålig för att hon får alltid hjärtat i halsgropen vid oroligheter,
medan hennes kärlek gör att hon tycker om
barnens dumheter,
och dessutom hon är jättebra på att fånga
lögner,
och sätta sig vid henne då kan jag avlasta
mina bekymmer,
och det är härligt att en sak har landat ner i form av gåva,
Därför Ali påstår att han har förstått innebörden av ordet mamma.
Önskar dig en god morsdag min kära "Siddika".




Fri vers (Modernistisk dikt) av ali2015
Läst 604 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-28 13:22



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Otroligt bra skrivet....precis på pricken som att vara mor och vara sitt barn i allt i ett...

Otroligt bra skrivet beskrivet!
2017-06-03

  Öknens Ros VIP
Härlig hyllning till din mamma!
2017-05-28

    ej medlem längre
Fin hyllning på Mors Dag till din älskade mamma!
2017-05-28
  > Nästa text
< Föregående

ali2015
ali2015