Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod att vara sårbar

Lita på mig.
Jag är ingenting annat än det du ser. 
Jag har inga dolda avsikter eller någon annan agenda. 
Jag är bara motiverad av din och min gemensamma framgång.
Jag vill tolka dina avsikter fördomsfritt.
Jag försöker förstå dig men lyckas bara om du visar din svaghet.
Blottar din sårbarhet.
Egentligen är det det enda du kan göra.
Det enda jag kan göra.
Först då lever vi.




Fri vers (Fri form) av Agneta Westerberg
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-04 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agneta Westerberg
Agneta Westerberg