Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Formel 1


Emerson Fittipaldi


Jag hade Emerson på min vägg,
och även Keke Rosberg.

Och sedermera Senna.

Niki Lauda fanns där också.

Och framförallt Ayrton Senna

Niki Lauda som drog sin bil i räcket i Bergwerk,
i den ökända kurvan på Nurburgring.

Där han brände upp sitt face.

Jag fick ett släpp i samma kurva med min bil,
och lyckades med min lyckliga stjärna att inte dra bilen,
i detta samma räcke.

När jag var ung.

Var jag helt oerhört övertygad om.

Om att jag aldrig skulle nå till min dröm!

Att se Formel 1 live!


Jag vet inte vad som hände!

Men jag och min son skall återigen på F1.

Till Budapest.

"Standing at Buda"

Som Pain of Salvation sjunger.

Vi skall stå vid Fiskarborgen.

Se ut över Buda.

Och vi kommer att återigen vara kungar i våra liv.

Och sedan efter vi badat på Gellert,

Skall vi till Hungaroring.

Till Red Bull corner.

Med någon östeuropeisk taxi,
vars förare tjötar som fan.

För att se Kimi vinna.

(hoppas även att Valtteri har en bra helg).


Jag hade hört talas om personer som,
sett mycket F1.

Och jag inser plötsligt att jag tillhör en av dessa.

Detta är nu min 12:e F1-resa.

Monza, Hockenheim, Spa, Ringen.

What ever!


Jag trodde inte på att detta skulle hända.

Men det hände uppenbarligen.


Jag tror att du måste tänka,

som Senna, Mika och Kimi.

Go all in!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-04 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP