Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill ge lite av mig själv


Manual För en Man

Ge aldrig en komplimang
Framförallt titta inte på henne
Komihåg att hen gör allt bättre, än du
Är du tät, logga ut..




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-04 14:07



Bookmark and Share


  i af apa
ha...!
2015-07-08

  DominiQueen
Kul skrivet!!!
Provocerande :-)

...Hmm Spontant: jag skulle vilja säga:
Gör om! Gör rätt!

Tror mannen får en riktigt skön bröllopsnatt då... haha
2015-07-06

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en kort manual...undrar om den fungerar...
2015-07-04

  Lars Hedlin
Yes In Real Life it is all a dream
2015-07-04

  aol
Tankeväckande skrift gillas,
2015-07-04

  KYREUS of Sweden
Det EVIGA
könskriget.
2015-07-04

    ej medlem längre
"än du" vill jag tillfoga. Det är bra på sitt sätt!
2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano