Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Mot gryningen


dagens heta guld
går sakta till vila


sänker sig varsamt ner
i nattblå spegel

dagens stunder
vävs till minnen


likt din hud
flätas till ett
med min

tills gryningen ånyo
drar nya andetag




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 287 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-04 18:31



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin poesi
2015-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint!
Tycker om din text.
2015-07-05

  Lars Hedlin
Underbart tycker om den mycket mycket <3 kram
2015-07-05

  stig wikman
kärleksfullt
och innerligt.

KRAM FRÅN STIGW.
2015-07-05

    ej medlem längre
Så innerligt vackert.
2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell