Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brista, gnista...

Jag älskar den jag träffat sist
men om den jag då har mist
kommer igen, denna vän
så får han väl ta till
nå´n solokvist...

Javisst trist
med honom
var det ju något visst...

Men eftersom han bara försvann
åt annat håll då bara rann
så är det hans tur
nu, denna figur
att känna lite
kärleksbrist...

Och bli realist...

Och åt annat håll kvista...

Så tar jag fram nästa namn på min lista...

Och det är inte det sista...








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-04 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ger en lättsam och glädjande syn på situationen :)
2015-07-05

  ResenärGenomLivet VIP
Kul rimmat om en inte alldeles ovanlig situation...
2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt