Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon.

I den stilla sommarn
den vackra
när alla vill ut
och jag vill in

då vill någon
inte se
det som sker

någon mår dåligt
och kallar
dig för brutal

vill åt din styrka
få bort din kraft

så stillhet får råda
och allt faller platt

till den bördiga
marken som väntar
på sådd av orädda frön

i den stilla sommarn
jag ser dig och din kamp

vi tar oss ut tillsammans
vi väntar inte på Någon

















Fri vers (Fri form) av wonder
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-05 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wonder
wonder