Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma stamp, inget avstamp...

Akta dig som 17
om du hör detta:
-Men vi har i alla
år alltid gjort så här...
Ingen har klagat så då
måste det ju duga...

-Men för 17 gubbar det är
väl ingen som har vågat...

-Jo en!

-Vem 17 då? På alla år...

-Du Ewa nu...

-Ja, då köper vi henne en rosa badrock
med luva... Hon passar så bra i den färgen!
Den ger en så fin lyster till hennes hud.
Och hon ser ännu gladare ut än vad
hon är... Blir en riktig GODING!

-Rosa? Vi brukar köpa beige, det är en så
tålig färg... Inte ens ett sandkorn märks
på den... Behöver inte tvättas så ofta...

-Nu talar vi inte om tålig, utan om prålig och
grann det skall man vara på badet. Eller varför
inte välja en badrock i regnbågens färger...
Så hon kan gå omkring och riktigt lysa!

-Regnbågen det syftar ju på något... Regnbågen
syftar bara på glädje vackra tankar inget annat...
Jag tycker vi tar en så´n...

Men det blev den rosa! Utmaning skall tas med
ett anfall åt vilket håll som helst... Bara man får
till den glädje som man vill ha med...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-07 13:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Heja, Ewa!
2015-07-07

  Lars Hedlin
Tack för din text som innehåller en massa olika saker....
2015-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt