Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intimt samtal


Uteliggaren

Du förstår jag hittade inga burkar
Sen dom kom hit
Ja du Berra
Vi får demonstrera
Menar du det Bengan?
Ja inte fan ska dom plocka våra burkar




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-07 16:36



Bookmark and Share


  aol
Så träffsäkert skaldat, bravo,
2015-07-10

  Lars Hedlin
:) Klockrent
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano